Pianoles

Wat is er nou leuker dan muziek te leren spelen op zo’n veelzijdig instrument als de piano?
Ikzelf heb al vele jaren een grote passie voor pianospelen en dat breng ik graag over op andere mensen.

De pianolessen die ik aanbied zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen van beginnend tot wat verder gevorderd niveau. Er wordt tijdens de lessen gewerkt aan een juiste houding, noten lezen, muziektheorie, luisteren, analyse, interpretatie en studeerwijze.
De lessen worden bij mij thuis gegeven op maandag en dinsdag.
Het lesmateriaal dat ik gebruik is van de Amerikaanse uitgever Alfred. Op hun site is veel informatie te vinden over hun uitgaven www.alfred.com. Daarnaast gebruik ik voor de allerkleinsten Hal Leonard pianomethode, omdat dit boek een wat rustigere opbouw heeft. 
Samen bepalen we wat op elk moment voor jou geschikt en passend is om te doen. Het is belangrijk dat er gespeeld wordt vanuit plezier, niet vanuit prestatiedruk. Het is wel belangrijk je te beseffen dat er geoefend moet worden voor pianoles. Je haalt er anders niet uit wat er in zit.

Een proefles is gratis. Hiervoor kun je vrijblijvend een afspraak maken om te kijken of het klikt.
Via het contactformulier kunt u mij bereiken.

Bij elke eerste pianoles krijg je een schrift waarin de stukken staan die je gaat oefenen en de aanwijzingen die in de les aan de orde zijn gekomen.
Daarbij wordt de strippenkaart of abonnement verstrekt, zie tarieven, en worden de “spelregels” verteld zoals onder andere: opzegtermijn, absentie en vakanties.